Nagy Judit

Life & Business Coach
„Semmi nem változtatja meg jobban az életünket, mint az önmagunknak feltett kérdések.”
 Greg Leroy 

Segítek, hogy elérd a céljaidat!

Tovább 
Rólam
Mi a coaching?
Miben segít?
Keress bátran!

Rólam

Diplomámat pedagógiai szakirányon szereztem, 15 év értékesítési területen szerzett tapasztalattal jelenleg középvezetőként segítem a csapatom tagjait a személyes és szakmai fejlődésükben és a kitűzött célok elérésében.
Gyermekkorom óta az életem fontos része a sport és a mozgás, immár több, mint 10 éve táplálkozás és életmód tanácsadóként valamint személyi edzőként támogatom a hozzám fordulókat egy egészséges, tudatos és hosszú távon fenntartható életmód kialakításában.
Több, mint 8 éve vezetem a FittAnyu életmód blogom, ahol napi szintű tippeket, tanácsokat, egészséges recepteket, edzésterveket osztok meg a követőimmel.
Jelenleg a Coaching And Love Academy life és business coach képzését végzem.

Mi a Coaching?

Nagyon sokan tapasztalták már, hogy az életük egy, vagy akár több területén – legyen szó magánéletről, párkapcsolatról, munkahelyi dolgokról vagy egy egészségesebb életmód kialakításáról egy adott ponton megakadnak és nem tudnak továbblépni.
Az ilyen megoldatlan helyzetek egyre fokozódó stresszel járhatnak és kihatással lehetnek az élet más területeire, illetve mentális és testi egészségre egyaránt.
A coaching egy eredmény és megoldásorientált folyamat, amelynek a középpontjában te állsz, a jelenedről beszélgetünk és jövődért teszünk.

A közös munka során azon dolgozunk, hogy meglévő erőforrásaid birtokában és céljaidhoz mérten a lehető legtöbbet hozhasd ki magadból és rátalálja a változáshoz szükséges valódi motivációra.
Segítek egy új nézőpontból rálátni a problémára, feltérképezni a lehetőségeket a feloldásra és a tovább lépésre, és támogatlak a változások megvalósításban, hogy kiemelkedő eredményeket érj el akár a magánéletben, akár a munkádban vagy a szervezetben, ahol dolgozol.

A coaching nem tanácsadás. Észrevételekkel, reflexió adással, és kérdésekkel segítelek abban, hogy felismerd életed buktatóit, és önismereted fejlődése által rátalálj saját válaszaidra.

A folyamatban kísérőként vagyok jelen és abban segítelek, hogy a probléma helyett a megoldásokra fókuszálj és a megoldás részévé válj.

A coaching során segítek:

  • a vágyott jobb élethez vezető út kialakításában 
  • egy nehezebb élethelyzet megoldásában 
  • életmódváltásban 
  •  a mindennapi stressz kezelésében, a jobb közérzet elérésében
  • önismeret fejlesztésben 
  •  időgazdálkodásban 
  • karrierváltásban 
  • munkahelyi problémás helyzetek feloldásában

Keress bizalommal, beszélgessünk!

Nagy Judit

Árak: 

Személyes coaching 60 perc: 12.000 Ft
Online coaching 60 perc: 10.000 Ft 

Kedvezményes ajánlat:

Vásárolj ajándékkártyát magadnak vagy ajándékba és
25% kedvezményt kapsz az online óradíjból.
3 alkalmas 24.000 Ft, 5 alkalmas 40.000 Ft.